Nakon predanih zahtjeva za prve dvije građevinske dozvo" />
Predani zahtjevi za još dvije građevinske dozvole - Regionalni centar za gospodarenje otpadom Piškornica

Novosti

Nakon predanih zahtjeva za prve dvije građevinske dozvole u travnju, Piškornica d.o.o. predala je zahtjeve za izdavanje još dvije građevinske dozvole za izgradnju građevina na lokaciji budućeg RCGO Piškornica, i to:


- upravne zgrade s natkrivenim parkiralištem


- trafostanice kapaciteta 400 kVA (TS10(20)/04kV).


U narednom periodu očekuje se predaja zahtjeva za izdavanje još osam građevinskih dozvola. Treba imati na umu da sam značaj i kompleksnost projekta iziskuje angažiranost i stalnu koordiniranost brojnih subjekata u postupku izdavanja građevinskih dozvola. Sve kako bi se u planiranim i upravnim postupkom propisanim rokovima u što kraćem roku dovršio ovaj postupak. Izazov je to  kojeg se nadamo prevladati kako je i planirano. I ova faza je samo još jedna potvrda da je održivost i uspješnost u ovom sektoru moguća samo i jedino zajedničkim djelovanjem kada svi vodimo brigu o cilju i nismo fokusirani samo na svoju dionicu.


Zajedno je održivo!


 Natrag

Pogledajte postrojenje

RCGO Piškornica 3D prikazbanner banner banner

Kliknite ovdje

Naša Misija

Očuvanje zemljišta i voda o kojima ovisi život. Kreiranjem rješenja koja imaju pozitivan utjecaj na okoliš, štitimo prirodu oko nas.

slika
0

smanjenje količina otpada koji nastaje

0

iskorištavanje vrijednih svojstava otpada u materijalne i energetske svrhe

0

smanjenje odlaganja otpada

0

smanjenje negativnog utjecaja odloženog otpada na okoliš, klimu i ljudsko zdravljeČinjenica je da se količina otpada svakodnevno povećava, što i nije čudno, imajući u vidu užurbani ritam života, potrošačke navike i suvremeno pakiranje proizvoda. Upravo otpad koji proizvodimo u velikoj mjeri utječe na okoliš i kvalitetu našeg života, a najbolji način za ublažavanje učinka otpada na okoliš je prvenstveno sprečavanje njegovog nastajanja.
Nemoguće je potpuno spriječiti nastajanje otpada pa bi bilo idealno da se otpad koji se ne može izbjeći, ponovno uporabi koliko god je to moguće. Upravo zbog toga je posebno važno odvojeno skupljati otpad odmah u vlastitom domu u posebne spremnike koje možemo izraditi i sami.
RCGO Piškornica je kao dio odgovornog sustava gospodarenje otpadom, mjesto gdje će završiti onaj ostani dio otpada koji se više ni na koji način ne može ponovno uporabiti, ali će njegovom obradom u RCGO Piškornica nastati vrijedna sirovina.
Građanska je dužnost, ljudska odgovornost i obveza prema generacijama koje dolaze, da svojim postupcima nastojimo učiniti svoj grad/selo boljim i ugodnijim mjestom za život.
Djelujemo li svi zajedno za čišći okoliš, prema onoj poznatoj 'MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO', Zemlja će negdje biti zelenija, negdje plavija, a zasigurno zdravija za nas i generacije poslije nas.

Pogledajte naš video - RCGO Piškornica - sadašnje stanje i planovi

0

RCGO Piškornica

Za okoliš, bez okolišanja


Doznajte više

Česta pitanja

postavite našim stručnjacima pitanje i odgovoriti će Vam

Prethodno postavljena pitanja

Nema ubilježenih pitanja.

Pošaljite pitanje