edukacija za unapređenje vještina naših zaposlenika, uspje&scaro" />
Uspješno održan trening kriznog komuniciranja te trening javnog nastupa za zaposlenike RCGO Piškornica - Regionalni centar za gospodarenje otpadom Piškornica

Novosti

U sklopu kontinuiranih edukacija za unapređenje vještina naših zaposlenika, uspješno smo organizirali i proveli treninge kriznog komuniciranja i medijskog nastupa, namijenjene našim zaposlenicima. Ovi treninzi su dio šire inicijative usmjerene ka provedbi Strategije odnosa s javnošću tijekom izgradnje Regionalnog Centra za Gospodarenje Otpadom (RCGO) za razdoblje 2020 – 2024.


Cilj treninga bio je osnažiti zaposlenike za učinkovito upravljanje komunikacijom s javnošću u situacijama koje zahtijevaju visoku razinu stručnosti i odgovornosti. Fokus edukacija stavljen je na različite aspekte medijskih istupanja, s naglaskom na transparentnost i odgovorno informiranje javnosti o tijeku i aktivnostima Projekta.


Tijekom treninga, posebna pozornost posvećena je temama vezanim uz zaštitu okoliša i gospodarenje otpadom. Učesnici su stekli važne vještine i znanja potrebna za javno nastupanje o ključnim fazama i značajkama Projekta. Predavač Mario Pavičić, stručnjak u području kriznog komuniciranja i medijskog nastupa, pružao je sudionicima praktične savjete i tehnike za učinkovito suočavanje s izazovima u komunikaciji.


Ukupno šest odabranih sudionika imalo je priliku sudjelovati u interaktivnim sesijama i radionicama, što je omogućilo dublje razumijevanje materije i razmjenu iskustava.


RCGO Piškornica kontinuirano ulaže u razvoj svojih zaposlenika, svjesni važnosti adekvatnog odgovora na izazove modernog upravljanja otpadom i zaštite okoliša. Ovaj trening kriznog komuniciranja samo je jedan u nizu koraka koje poduzimamo kako bismo osigurali da naš tim bude spreman suočiti se s izazovima koji stoje pred nama.


Ova aktivnost predstavlja prihvatljivi trošak Projekta Regionalni centar za gospodarenje otpadom sjeverozapadne Hrvatske Piškornica te će biti sufinanciran u okviru Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz EU fondova i Ugovora o sufinanciranju provedbe projekta RCGO Piškornica davanjem sredstava kapitalne pomoći Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Aktivnosti će biti sufinanciranje od strane Europske Unije u iznosu od 165.576,29 EUR (69,9975%), Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu od 47.315,11 EUR (20,0025%) te vlastitim sredstvima 23.654,60 EUR (10%). Ukupna ugovorena vrijednost je 236.546,00 €  bez PDV-a, a provedbu vrši tvrtka LM Komunikacije d.o.o.


 Natrag

Pogledajte postrojenje

RCGO Piškornica 3D prikazbanner banner banner

Kliknite ovdje

Naša Misija

Očuvanje zemljišta i voda o kojima ovisi život. Kreiranjem rješenja koja imaju pozitivan utjecaj na okoliš, štitimo prirodu oko nas.

slika
0

smanjenje količina otpada koji nastaje

0

iskorištavanje vrijednih svojstava otpada u materijalne i energetske svrhe

0

smanjenje odlaganja otpada

0

smanjenje negativnog utjecaja odloženog otpada na okoliš, klimu i ljudsko zdravljeČinjenica je da se količina otpada svakodnevno povećava, što i nije čudno, imajući u vidu užurbani ritam života, potrošačke navike i suvremeno pakiranje proizvoda. Upravo otpad koji proizvodimo u velikoj mjeri utječe na okoliš i kvalitetu našeg života, a najbolji način za ublažavanje učinka otpada na okoliš je prvenstveno sprečavanje njegovog nastajanja.
Nemoguće je potpuno spriječiti nastajanje otpada pa bi bilo idealno da se otpad koji se ne može izbjeći, ponovno uporabi koliko god je to moguće. Upravo zbog toga je posebno važno odvojeno skupljati otpad odmah u vlastitom domu u posebne spremnike koje možemo izraditi i sami.
RCGO Piškornica je kao dio odgovornog sustava gospodarenje otpadom, mjesto gdje će završiti onaj ostani dio otpada koji se više ni na koji način ne može ponovno uporabiti, ali će njegovom obradom u RCGO Piškornica nastati vrijedna sirovina.
Građanska je dužnost, ljudska odgovornost i obveza prema generacijama koje dolaze, da svojim postupcima nastojimo učiniti svoj grad/selo boljim i ugodnijim mjestom za život.
Djelujemo li svi zajedno za čišći okoliš, prema onoj poznatoj 'MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO', Zemlja će negdje biti zelenija, negdje plavija, a zasigurno zdravija za nas i generacije poslije nas.

Pogledajte naš video - RCGO Piškornica - sadašnje stanje i planovi

0

RCGO Piškornica

Za okoliš, bez okolišanja


Doznajte više

Česta pitanja

postavite našim stručnjacima pitanje i odgovoriti će Vam

Prethodno postavljena pitanja

Nema ubilježenih pitanja.

Pošaljite pitanje