Ulazno - izlazna zonaU sastavu ulazno-izlazne zone nalaze se dvije mosne vage, porta, upravna zgrada, parkiralište za osoblje i posjetitelje, parkiralište za kamione, objekt za održavanje opreme i vozila s garažom, plato za pranje kotača i vozila te crpka za gorivo.

Porta je predviđena kao montažni objekt (dvije kontejner kućice) u kojem se vrši tehnička kontrola ulaza otpada, kao i izlaza izdvojenih i proizvedenih sirovina, što uključuje registraciju vozila i tereta, kontrolu vrste otpada i provjeru prateće dokumentacije.

Prostor sa dvije elektromehaničke cestovne vage nosivosti 60 t prekriven je metalnim nadstrešnicama. Jedna vaga je predviđena kao ulazna, a druga kao izlazna, s tim da po potrebi obje mogu raditi kao ulazno-izlazne.

Upravna zgrada sadrži urede, salu za sastanke, laboratorij, sanitarne prostorije, kotlovnicu i čajnu kuhinju, a namijenjena je za rad upravnog i administartivnog osoblja.

Objekt projektiran za servisiranje vozila je hala sa prostorom za potrebe skladištenja rezervnih dijelova, odnosno potrošne tehničke robe te radionicom sa dvije servisne jame. U sklopu istog je osiguran uredski prostor, blagovaona, svlačionica, sanitarni čvor, garderobe i tuš-kabine za djelatnike radionice.

Diesel-crpka je namijenjena isključivo za punjenje strojeva i kamiona korištenih u okviru radnih aktivnosti RCGO te će zadovoljavati sve postavljene zahtjeve u pogledu zaštite od požara i zaštite okoliša.

NATRAG

Posljednje obavijesti


JAVNO IZLAGANJE STUDIJE

KONFERENCIJA ZA MEDIJE

OBAVIJEST O ODVOZU OTPADA U DANE BLAGDANA - SVI SV ...

OBAVIJEST O PROMJENI POSLOVNE ADRESE

OBAVIJEST O PROMJENI POSLOVNE ADRESE
SVE OBAVIJESTI
RCGO Piškornica - prezentacija


Posljednje novosti

Iz kalendara događaja

Trenutno nema događaja.
SVI DOGAĐAJI